Uw gezondheidsexpert – 100% voor een natuurlijk & gezonder leven!

Flamigel is een zalf die helpt bij het herstellen van de huid na brandwonden. Het is een gelachtige zalf die de irritatie hydrateert en kalmeert. Het kan ook helpen bij het voorkomen van littekens. De zalf is kleurloos en geurloos. Hij vormt een beschermende laag over de wond. Flamigel kan driemaal per dag op de aangedane huid worden aangebracht.

Brandwondencrème Flamigel

Flamigel is een brandwondencrème die helpt bij het helen van brandwonden. Het werkt door het beschermen van de huid tegen infecties en het stimuleren van de aangroei van nieuwe huidcellen. Flamigel is beschikbaar in verschillende verpakkingen.

FlamigelHoe moet je Flamigel gebruiken?

Om Flamigel te gebruiken, breng je eerst een kleine hoeveelheid gel aan op de brandwonde. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de crème goed wordt opgenomen door de huid. Daarna bedek je de brandwonde met een steriel gaasje of verband. Vervolgens laat je de crème intrekken en herhaal je dit proces totdat de brandwonde is geheeld.

Alle brandwonden maar geen pijnstiller

Flamigel kan gebruikt worden op alle types brandwonden, van een eerste graad brandwond tot een gewone, derdegraads brandwond. Het is belangrijk om te weten dat Flamigel geen pijnstillend middel bevat, dus als je last hebt van pijn, moet je een pijnstiller gebruiken.

Flamigel aanbrengen

Flamigel wordt aangebracht met een steriele doek of wattenschijfje. Breng een kleine hoeveelheid aan op de wond en masseer deze zachtjes in de huid. Flamigel wordt twee tot drie keer per dag aangebracht, of zo vaak als nodig is om de wond vochtig te houden.

Opletten met diepe derdegraads brandwonden

Flamigel kan gebruikt worden op een open wond, of onder een verband. Het is belangrijk om te weten dat Flamigel niet kan worden gebruikt op een zeer diepe derdegraads brandwond. Als je dit soort van brandwond ervaart, moet je onmiddellijk naar het ziekenhuis of de huisarts gaan.

Een topisch middel

Flamigel is een topisch middel dat wordt gebruikt om brandwonden te behandelen. Als je de zalf onder een verband aanbrengt, moet je steeds voorzichtig het oude verband verwijderen en telkens een nieuw verband over de zalf aanbrengen. Je doet er dus goed aan om het oude verband niet opnieuw te gebruiken. Zorg er ook zeker voor dat de gel niet in contact komt met de ogen, de neus, de mond of andere open wonden. Vergeet ook je handen niet te wassen na het aanbrengen van Flamigel. Flamigel kan op de huid worden aangebracht tot de brandwond is geheeld.

Dit vind je misschien ook leuk

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.